Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei jysäyttää keväällä – Tulossa kolmoiskameralla varustettu P20

Manu Pitkänen

Huawei jysäyttää keväällä – Tulossa kolmoiskameralla varustettu P20
Kiinalainen Huawei satsasi tällä kertaa tavallista vähemmän MWC-messuihin, mutta tänä keväänä on siitä huolimatta tulossa kovia yllätyksiä. Eilen esitelty ja maaliskuun puolivälissä myyntiin tuleva Samsung Galaxy S9 on nimittäin saamassa haastajan 27. maaliskuuta.

Tuolloin Huawein on määrä paljastaa Pariisissa uuden sukupolven P-sarjan lippulaiva, P20 ja P20 Pro. Julkaistun twiitin perusteella Huawei P20:n ja P20 Pron myyntivalttina tulee olemaan kolmoiskamerajärjestelmä, joka koostuu huhujen mukaan 12 megapikselin RGB-kennosta ja 16 megapikselin monokromaattisesta kennosta. Näiden lisäksi puhelimesta löytyy teleoptiikalla varustettu 16 megapikselin kamera. Takaa löytyy kameran kyljestä tietysti Leica-brändi.

Etupuolelta P20 ja P20 Pro muistuttavat vuotaneiden kuvien perusteella Essential Phonea eli Huawei on pyrkinyt minimoimaan näytön reunaosat. Tästä syystä etukameraa ympäröi kolmelta sivulta massiivinen kuuden tuuman Full HD+ -näyttö. Järjestelmäpiirinä käytetään ilmeisesti Kirin 970:tä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja