Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä päivitys kannattaa ladata – Skype toimii paremmin vanhoissa puhelimissa

Manu Pitkänen

Tämä päivitys kannattaa ladata – Skype toimii paremmin vanhoissa puhelimissa
Vanhat käyttöjärjestelmäversiot unohtuvat sovelluskehittäjien keskuudessa nopeasti, mutta Androidilla tähän ei ole välttämättä varaa. Iso osa Android-laitteista kun käyttää vanhoja ohjelmistoversioita, joten käyttökokemuksen optimoinnissa pitää ottaa huomioon monenlaiset järjestelmät jos haluaa maksimoida laitetuen.

Microsoftilla on ymmärretty tämä, minkä johdosta se on päättänyt optimoida Skype-viestintäsovellusta vanhoille Android-puhelimille sopivaan muotoon. Levitykseen tullut päivitys on suunnattu puhelimiin, joissa käytetään Android-versioita 4.0.3–5.1. Uusin Android on versionumeroa 8 kantava Oreo. Vanhoille laitteille suunniteltu päivitys vaatii puhelimelta vähemmän käyttömuistia, minkä lisäksi se keventää tallennustilavaatimuksia.
Kaiken lisäksi päivitys parantaa äänen- ja kuvanlaatua sekä suorituskykyä.

Isot ohjelmistotalot ovat alkaneet ottaa huomioon yhä paremmin alhaisilla teknisillä tiedoilla varustettuja laitteita, joita käytetään paljon kehitysmaissa, kuten Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Kiinassa. Esimerkiksi Facebook on esitellyt Messenger Liten ja Googleltakin on tullut ankarasti optimoitu Android Go -käyttöjärjestelmäversio, minkä lisäksi tärkeimmistä Google-palveluistakin on julkaistu kevennetyt Go-versiot.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja