>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä päivitys kannattaa ladata – Skype toimii paremmin vanhoissa puhelimissa

Manu Pitkänen

Tämä päivitys kannattaa ladata – Skype toimii paremmin vanhoissa puhelimissa
Vanhat käyttöjärjestelmäversiot unohtuvat sovelluskehittäjien keskuudessa nopeasti, mutta Androidilla tähän ei ole välttämättä varaa. Iso osa Android-laitteista kun käyttää vanhoja ohjelmistoversioita, joten käyttökokemuksen optimoinnissa pitää ottaa huomioon monenlaiset järjestelmät jos haluaa maksimoida laitetuen.

Microsoftilla on ymmärretty tämä, minkä johdosta se on päättänyt optimoida Skype-viestintäsovellusta vanhoille Android-puhelimille sopivaan muotoon. Levitykseen tullut päivitys on suunnattu puhelimiin, joissa käytetään Android-versioita 4.0.3–5.1. Uusin Android on versionumeroa 8 kantava Oreo. Vanhoille laitteille suunniteltu päivitys vaatii puhelimelta vähemmän käyttömuistia, minkä lisäksi se keventää tallennustilavaatimuksia.

Kaiken lisäksi päivitys parantaa äänen- ja kuvanlaatua sekä suorituskykyä.

Isot ohjelmistotalot ovat alkaneet ottaa huomioon yhä paremmin alhaisilla teknisillä tiedoilla varustettuja laitteita, joita käytetään paljon kehitysmaissa, kuten Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Kiinassa. Esimerkiksi Facebook on esitellyt Messenger Liten ja Googleltakin on tullut ankarasti optimoitu Android Go -käyttöjärjestelmäversio, minkä lisäksi tärkeimmistä Google-palveluistakin on julkaistu kevennetyt Go-versiot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.