Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook toi videopuhelut Messenger Liteen

Puhelinvertailu

Facebook toi videopuhelut Messenger Liteen
Facebook on kertonut tänään, että se on uudistanut Messenger Lite -sovellustaan yhdellä olennaisella uudella ominaisuudella. Kyseessä on tietysti videopuhelut, jotka saapuvat nyt myös Messengerin kevytversioon.

Messenger Lite on maailman toiseksi suosituimman viestisovelluksen kevytversio, joka tarjoaa pääsovelluksen tärkeimmät ominaisuudet, mutta vanhemmille ja vähemmän tehokkaille Android-laitteille soveltuvassa muodossa.

Aiemmin sovelluksen kenties olennaisin puute on ollut videopuheluiden tuki. Nyt tuki on tuotu uuden version myötä. Facebookin mukaan videopuhelut ovat erittäin suosittuja, joten on vain luonnollista, että kaikki yli miljardit käyttäjät pääsevät kokemaan sen.

Messenger-sovelluksessa viime vuonna videpuheluita otettiin yli 17 miljardia kertaa, joka on yli tuplat edellisvuoteen nähden.

Messenger Lite tukee videopuheluiden lisäksi viestittelyä tekstein, kuvin ja äänipuheluin ja se toimii tietysti yhteen Messenger-sovelluksen kanssa. Kokoa Messenger Litellä on vain 10 megatavua ja se toimii hitaammillakin laitteilla vikkelästi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja