>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel pelästyi jättimäistä yrityskauppaa – Aikoo hyökätä väliin

Manu Pitkänen

Intel pelästyi jättimäistä yrityskauppaa – Aikoo hyökätä väliin
Wall Street Journalin tietojen mukaan piirijätti Intel on katsellut huolestuneena Broadcomin ja Qualcommin tarjousneuvotteluja. Brodacom on yrittänyt ostaa Qualcommin liiketoiminnan itselleen, mikä toteutuessaan tekisi siitä yhden maailman johtavan langattomaan viestintään keskittyneen teknologiayrityksen.

Tällaisen yrityksen, jonka valttikortteihin kuuluisi Bluetooth-, Wi-Fi- ja matkapuhelinpiirit sekä mahdollisesti NFC-teknologia, syntyminen olisi myrkkyä mobiilimarkkinoille epätoivoisesti laajentuneelle Intelille. Estääkseen markkinamyllerryksen, Intel on alkanut kaavailla vastatoimia kaupalle. Yhtenä – joskin epätodennäköisenä – vaihtoehtona on ostotarjouksen jättäminen Broadcomista.

Broadcomin osakkeenomistajat voisivat mieluusti luopua osakkeistaan en sijaan että lähtisivät jatkamaan Qualcommin painostusta. Markkina-arvoltaan Broadcomm on 104 miljardia dollaria, joten se voisi olla liian suuri suupala Intelillekin.Intelin voisi siis olla älykkäämpää keskittyä pienempiin ja tarkkaan harkittuihin yritysostoihin, joilla vankennetaan Intelin osaamista langattomassa viestinnässä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.