>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple osti aikakauslehtien Spotifyn – Kympillä kuussa luettavaa

Manu Pitkänen

Apple osti aikakauslehtien Spotifyn – Kympillä kuussa luettavaa
Jatkuvasti kuukausimaksullisista palveluista on tullut suoratoistopalveluiden yleistymisen myötä erittäin yleinen liiketoimintamalli, johon myös Apple on lähtenyt parin viime vuoden aikana mukaan. Apple on esimerkiksi siirtymässä pois iTunesin digitaalisista latauksista ja markkinoi asiakkailleen kuukausimaksullista Apple Musicia.

Kuukausimaksulliinen bisnesmalli kiinnostaa Applea myös muissa medialuokissa, se on nimittäin ostanut aikakauslehtiä Spotify-tyylisesti tarjoavan Next Issue Median. Next Issue Median keihäänkärkituote on Texture-sovellus, jonka käyttäjä voi lukea niin paljon lehtiä kuin vain haluaa 9,99 dollarin kuukausimaksua vastaan. Texturessa on mukana noin 200 aikakauslehteä.

Apple ei ainakaan tällä haavaa aio tehdä mitään muutoksia yrityksen ja sen kehittämän Texture-sovelluksen toimintaan, joten palvelu tulee jatkossakin olemaan saatavilla Android-laitteille sekä Windowsille. Jää nähtäväksi aikooko Apple sulauttaa Texturen toiminnallisuuksia Apple News -palveluun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.