Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta erikoisen värisiä puhelimia – Liukuväri tulee puhelimiinkin

Manu Pitkänen

Huaweilta erikoisen värisiä puhelimia – Liukuväri tulee puhelimiinkin
Huawein P20-julkistukseen on enää pari viikkoa aikaa ja puhelimesta tiedetään jo hyvin paljon, mutta uuttakin tietoa on alkanut levitä verkossa. Twitterissä on nimittäin julkaistu lehdistökuvia P20:stä, joissa puhelin nähdään uudenlaisissa väreissä.

P20 on tulossa myyntiin yksivärisinä ja kiiltäväpintaisina (kuten Samsungin uudet Galaxy S -sarjan puhelimet), mutta niiden lisäksi valikoimiin on tulossa hieman erikoisempia värivaihtoehtoja. Huawei on nimittäin päättänyt kokeilla mielenkiintoisia liukuvärjättyjä pintoja: yhdessä väri vaihtuu violetistä vihreään ja toisessa väri liukuu kultaisesta punakultaisesta.

Liukuvärin käyttö on yleistynyt nopeasti käyttöliittymissä, verkkopalveluissa ja medioissa, joten on hyvin luonnollista että muotivirtausta on päätetty kokeilla puhelimissa. Lasi on myös tekemässä paluuta puhelimien takakuoren materiaaliksi, mikä mahdollistaa hieman erikoisemmat väritykset laitteissa.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.