Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple paljastaa uuden iOS-version 4. kesäkuuta

Manu Pitkänen

Apple paljastaa uuden iOS-version 4. kesäkuuta
Apple järjestää WWDC-kehittäjätapahtuman tänä vuonna 4.–8. kesäkuuta. Kehittäjätapahtuma järjestetään McEnery Convention Centerissä San Josen keskustassa. Apple Parkin alueelle kehittäjiä ei siis päästetä, vaikka yhtiö onkin alkanut siirtyä uuteen päämajaansa.

WWDC:ssä esitellään näillä näkymin iOS 12, macOS 10.14 sekä uudet versiot watchOS:stä sekä tvOS:stä. Laitejulkaisuja ei voi koskaan sulkea pois, mutta keskeisiä julkaisuja tuskin on luvassa. Apple voi esimerkiksi paljastaa uuden edullisemman MacBook Airin sekä päivitetyn version ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta Mac Pro -tietokoneesta.

Vuoden alussa Applen ohjelmistokehityksessä siirryttiin uuteen strategiaan, jossa painotetaan ohjelmistojen laatua uusien ominaisuuksien sijaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Apple ei välttämättä pyri saamaan kaikkia ominaisuuksia valmiiksi ensi syksyksi, vaan ne tuodaan saataville sitä mukaa kun ne ovat valmiita. Applen laajentunut ohjelmistokehitys on näkynyt koodin laadussa ja nyt Applella koetaan olevan korkea aika parantaa ohjelmistojen laatua sekä vakautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja