>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ja LG vievät VR-lasit uudelle tasolle – Kehittävät tuplasti tarkemman VR-näytön

Manu Pitkänen

Google ja LG vievät VR-lasit uudelle tasolle – Kehittävät tuplasti tarkemman VR-näytön
Toukokuussa järjestettävässä vuosittaisessa SDI-näyttöteknologiamessuilla on mukana Googlen ja LG:n edustajia, jotka esittelevät huipputarkkaa VR-laseille suunniteltua näyttöpaneelia.

Googlen ja LG:n kehittämän 4,3-tuumaisen näyttöpaneelin tarkkuus on jopa 18 megapikseliä eli sen tarkkuus on lähes kaksinkertainen nykyisten VR-lasien näyttöihin verrattuna. Pikselitiheys SDI:ssä esiteltävässä näytössä on 1443 PPI:tä. Resoluutio lienee noin 5500 x 3000 pikseliä – riippuen tietysti mikä näytön kuvasuhde on. Näyttöpaneelin virkistystaajuus on 120 Hz.

LG:n ja Googlen näyttöpaneeli perustuu valkoiseen OLED-teknologiaan. Toisin sanoen pikselit toistavat valkoista valoa ja eri värit toistetaan värisuodattimien avulla. Valkoinen OLED-teknologia yksinkertaistaa näytön rakennetta ja LG:n mukaan madaltaa tuotantokustannuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.