>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google uusii puettavaa Androidia: Uusi nimi ja uusia ominaisuuksia

Puhelinvertailu

Google uusii puettavaa Androidia: Uusi nimi ja uusia ominaisuuksia
Google on virallisesti muuttanut sen puettavan teknologian käyttöjärjestelmäbrändiä. Android Wear on nyt virallisesti Wear OS.

Uusi sivusto esittelee uutta Wear OS -käyttöjärjestelmää, joka on päivitetty versio Android Wearista. Kyseessä on tässä vaiheessa pääosin uusi nimi ja imago, mutta myös uusia ominaisuuksia voidaan odottaa lähiaikoina.

Mainospuheissa käyttöjärjestelmä muuntuu muotoon "Wear OS by Google", joka lienee tarpeen koska nimestä ei löydy Googleen yhdistävää Android-termiä. Väreistä toki logon tunnistaa aidoksi Google-tekeleeksi.

Vaikka Android Wear tarjoaa moniin tavoin monipuolisempaa toimintaa kuin Applen kilpailevat watchOS-kellot, niin hakujätti ei ole saanut alustaa haluamallaan tavalla kasvuun. Ongelmia alustasta toki löytyy, joka juontuu varmasti monilta osin varsin monipuoliseen kellotarjontaan, joiden ominaisuuksissa on kovasti eroavaisuuksia.

Miksi Android jätettiin pois nimestä? Google itseasiassa haluaa laajentaa puettavan teknologian imagoa myös Androidin ulkopuolelle, ja jo Android Wear on toiminut yhteen iOS:n kanssa. Toiminta ei kuitenkaan ole missään nimessä ollut saumatonta, joka toivottavasti parantuu uuden nimen ja ilmeen ohella.Google onkin todennäköisesti havainnut, että monet eivät välttämättä pidä Apple Watchia parhaimman näköisenä ja jo aiemman Android Wear -version käyttäjissä kolmannes on iPhone-käyttäjiä, kertoo Android Central.

Wear OS by Google toimii Android 4.4 -laitteista alkaen sekä iOS:llä mikäli laitteesta löytyy iOS 9.3 tai uudempi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.