Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung uudisti AR-emojit Disney-hahmoilla

Puhelinvertailu

Samsung uudisti AR-emojit Disney-hahmoilla
Samsungin hiljattain julkaistut Galaxy S9 -laitteet eivät tuoneet juurikaan mitään uutta ja yllättävää. Käytännössä laitteiden tärkeimmät uudistukset olivat kameran vaihtuva aukko sekä uudet AR-emojit.

Näistä jälkimmäistä ominaisuutta Samsung on parantanut nyt jälkikäteen uusilla hahmoilla.

AR-emojit ovat Samsungin vastine Applen iPhone X:ssä esittelemille animojeille. Kyseessä ovat siis etukameran avulla käyttäjän kasvonliikkeitä seuraavat animoidut emoji-hahmot.

Nyt Samsung on yhteistyössä Disneyn kanssa tuonut pari uutta hahmoa, joiden naamaa pääsee vääntämään. Uudet hahmot ovat Disneyn suosikit Mikki ja Minni Hiiri, jotka saapuivat uuden päivityksen myötä Samsungin laitteisiin.

Samsung jatkaa Disneyn kanssa yhteistyötä myös jatkossa, ja AR-emojeiksi on tulossa tuttuja kasvoja ainakin Zootopia, The Incredibles ja Frozen-elokuvista.

Ehkäpä tämän myötä ominaisuudesta on aidosti iloa käyttäjille, vai mitä olet mieltä?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja