Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan Galaxy Noten sormenjälkilukija saattaa olla näytössä

Puhelinvertailu

Seuraavan Galaxy Noten sormenjälkilukija saattaa olla näytössä
Sormenjälkilukija on ollut muutaman vuoden ajan ominaisuus, joka löytyy liki kaikista vähänkään paremmin varustelluista älypuhelimista. Viime vuoden puolivälin tienoilla tosin sen sijainnista kohistiin melkoisesti.

Reunuksettomat näytöt nousivat sellaiseen suosioon, että sormenjälkilukija ei mahtunut enää näytön alapuolelle perinteiseen kotinäppäimeen. Kotinäppäin katosikin pitkälti ja sormenjälkilukija muutti takapaneeliin, tai iPhone X:n kohdalla häipyi kokonaan.

Jo viime vuonna kuitenkin esiteltiin ensimmäistä kertaa teknologiaa, jolla lukijan pystyy edelleen sijoittamaan etupuolelle. Näytön alla oleva lukija on tähän mennessä löytynyt jo muutamasta prototyypistä, mutta suurempaa julkaisua se ei ole vielä saanut.

Myöhemmin tänä vuonna se kuitenkin saa mahdollisesti ensimmäistä kertaa suuremman luokan julkaisun. Huhut ovat arvioineet, että yksi tällaisista puhelimista voisi olla Samsungin Note 9, jota odotetaan alkusyksystä.

Tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo ei kuitenkaan ole vakuuttunut, että Samsung sisällyttää Synapticsin kehittämää teknologiaa tulevaan Note-laitteeseen.Korea Heraldin saamien tietojen mukaan Kuo on kuitenkin väärässä, ja Samsung voi hyvinkin tuoda teknologian juuri Note 9:n näytön alle. Lopullinen päätös siitä tehdään lähteen mukaan tässä kuussa, ja on voitu siis jo tehdä.

Lisäksi Samsungin ratkaisuun kerrotaan olevan yksi käytännönläheinen syy. Sormenjälkilukijan sijainti takaosassa, ja erityisestin kameran alapuolella on vaatinut tilaa akulta, joka vaikuttaa kapasiteettiin ja siten tietysti myös akkukestoon.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.