>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen peliyhtiö teki iPhone X:stä työkalun – Mallintaa pelihahmojen ilmeitä

Manu Pitkänen

Suomalainen peliyhtiö teki iPhone X:stä työkalun – Mallintaa pelihahmojen ilmeitä
Applen viime syksynä esittelemä iPhone X sisältää tarkkuudestaan paljon kehuja keränneen TrueDepth-kamerajärjestelmän, jota Apple käyttää esimerkiksi Face ID -tunnistusjärjestelmän pohjana. Puhelimeen ei ole tarvinnut lisätä sormenjälkilukijaa, koska kolmiulotteisen kasvojentunnistuksen on nähty olevan paljon tarkempi.

Face ID:n lisäksi Apple on hyödyntänyt TrueDepth-kameraa hauskoissa animoji-hahmoissa: kyse on käytännössä kolmiulotteisista emoji-hahmoista, joiden päiden ja kasvojen liikkeitä voi ohjata vääntelemällä omia kasvoja.

Suomalainen Next Games -peliyhtiö on keksinyt iPhone X:n TrueDepth-kameralle tuottavaakin käyttöä. Sen tarkkuus nimittäin soveltuu esimerkiksi mobiilipelien hahmojen kasvojen ja ilmeiden rekostruointiin. Unityyn yhdistetyn iPhone X:n avulla pelikehittäjä voi luoda mallin pelihahmon ilmeistä vääntelemällä omaa naamaansa TrueDepth-kameran edessä.

Next Gamesin luovajohtaja Mikael Achren esittelee The Walking Dead: Our World -pelin kehityksessä käytettävää järjestelmää The Vergen julkaisemalla videolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.