>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 6 -spekulaatiot yltyvät – Tätä se pitää sisällään

Manu Pitkänen

OnePlus 6 -spekulaatiot yltyvät – Tätä se pitää sisällään
Kevätaurinko ja föhntuuli alkaa hiljalleen lämmittää Suomea, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä että OnePlussan uuden puhelimen esittelyä ei tarvitse odotella enää kovin pitkää aikaa. Niinpä myös huhut OnePlus 6:n ominaisuuksista ovat alkaneet.

Kuvien lisäksi kiinalaisissa sosiaalisen median palveluissa on alkanut levitä ruutukaappauksia puhelimen oletetuista teknisistä tiedoista. Weibossa julkaistujen tietojen perusteella OnePlus 6:ssa olisi kookas 6,2 tuuman näyttö, Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja parhaimmillaan 256 gigatavua tallennustilaa. Takapuolelta löytyy 12 ja 20 megapikselin kennoista koostuva kaksoiskamera.

Ulkonäkönsä ja tekniikkansa puolesta OnePlus 6 pyrkii haastamaan Applen iPhone X:n ja Samsungin Galaxy S9 Plussan – mutta ilmeisesti hinta on tänäkin vuonna kuluttajien kannalta edullisempi kuin kilpailijoilla. Uuden tekniikan käyttö puhelimissa tulee kuitenkin kalliiksi, minkä takia OnePlus voi joutua hieman nostamaan hintojaan viime vuodesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.