>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulee taipuva iPhone – Julkaisu jo 2020?

Manu Pitkänen

Applelta tulee taipuva iPhone – Julkaisu jo 2020?
Bank of America Merrill Lynchin analyytikko Wamsi Mohan on käynyt yrityskierroksella Aasiassa ja hänen haastattelemien komponenttitoimittajien antamien kommenttien perusteella on ilmeisesti syytä uskoa, että Apple aikoo julkaista vuonna 2020 taipuvan älypuhelimen, joka muuttuu tarvittaessa tabletiksi.

Viime vuoden lopulla korealaiset mediat kirjoittivat Applen ja LG:n kehittävän yhdessä taipuvaa näyttöä, mikä sinänsä ei vielä ole minkäänlainen indikaattori itse laitteen plastisuudesta. Esimerkiksi Samsungin uusissa lippulaivapuhelimissa käytetään taipuvaa OLED-paneelia, mutta näissä tapauksissa näyttö on vain kaarevoitettu kiinteästi. Puhelin ei siis jousta mihinkään suuntaan.

Konservatiivisemmin ajateltuna tuntuu uskottavammalta, että Apple julkaisee parin vuoden kulutta kaarevanäyttöisen iPhonen. Taipuvat puhelimet voivat olla totta joskus myöhemmin 2020-luvulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.