>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihdoinkin – Apple Watchin ulkonäkö uudistuu

Manu Pitkänen

Vihdoinkin – Apple Watchin ulkonäkö uudistuu
KGI Securitiesin Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi Apple Watch -älykelloon olevan tulossa tänä vuonna ensimmäinen muotoilullinen uudistus. Kello on vuoden 2015 esittelyn jälkeen pitänyt alkuperäisen muotoilullisen linjan, mutta tänä vuonna Apple aikoo viedä sen "trendikkäämpään" suuntaan.

Kuo ei paljasta sijoittajille suunnatussa raportissaan tarkempia yksityiskohtia siitä, millaisia muutoksia Watchin muotoiluun on tulossa. Ainakin kellon koon uskotaan kasvavan hieman – samalla myös näytön sekä akun koot kasvavat, mikä voi tarkoittaa myös pitempää käyttöaikaa yhdellä latauksella. Kellon tekniikka voi myös päivittyä Series 4 -sukupolvessa nykyaikaisemmaksi eli energiatehokkuus paranee.

Apple Watchin sensoriteknologiaan on niin ikään tulossa muutoksia, mutta Kuo ei kerro näistä sen enempää. Applen on povattu kehittävän non-invansiivista glukoosimittausta ja EKG-mittausta, mutta saa nähdä ovatko mittausmenetelmät niin tarkkoja, että ne voidaan lisätä laitteeseen. Teknologian lisääminen saattaisi myös pakottaa Applen hyväksyttämään Apple Watch FDA:lla ja Apple tuskin haluaa ylimääräistä byrokratiaa hidastuttamaan Watchin julkaisurytmiä.Kuo arvioi Apple Watchin myynnin kasvavan tänä vuonna noin 22–24 miljoonaan kappaleeseen. Se tarkoittaisi 30 prosentin parannusta viime vuodesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.