OnePlus paljasti tulevan OnePlus 6 -huippupuhelimen tekniikkaa

Puhelinvertailu

OnePlus paljasti tulevan OnePlus 6 -huippupuhelimen tekniikkaa
OnePlus on noin viisivuotisen historiansa aikana tullut tunnetuksi paitsi erinomaisista ja edullisista huippupuhelimista niin myös erikoisista markkinointistrategioistaan.

Kiinalaisyhtiö ei ole koskaan ollut yhtiöistä se salailevin, joka tarkoittaa, että ajoittain johtohahmot paljastavat ennenaikaisesti tulevien laitteiden ominaisuuksia. Näin on tapahtunut jälleen OnePlus 6:n kanssa, kun yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on julkaissut OnePlus-foorumilla tietoja tulevasta huippupuhelimesta.

Laun mukaan kuluttajat haluavat joustavan, kevyen ja nopean käyttökokemuksen, joka tarjotaan uudessa laitteessa. Taakaton kokemus tarkoittaa yhtiölle niin sulavaa käyttökokemusta, että riippumatta tehtävän kuormasta laite suoriutuu nopeasti ja vaivattomasti.

OnePlus on myös pystyttänyt uuden tiimin varjelemaan tätä päämäärää. Team FSE (Fast, Stable, Efficient) pitää nimensä mukaisesti huolen, että OnePlus 6:n käyttökokemus on nopea, vakaa ja tehokas.Tekstissä ei lauota ainoastaan kaunopuheita, vaan paljastetaan myös laitteen tekniikasta. Jo käytännössä varmistunut Snapdragon 845 -piiri vahvistetaan, mutta lisäksi Lau puhuu 258 gigatavun tallennustilasta sekä 8 gigatavun RAM-muistista. RAM-muistia onkin ollut saatavilla 8 gigatavua sekä OnePlus 5:ssä että 5T:ssä, jos on sijoittanut arvokkaampaan versioon.

OnePlus 6 on jo vuotanut verkkoon useissa kuvissa, joita nähdään myös yllä.

Aiempina vuosina kesän OnePlus-julkaisu on ajoittunut kesä-heinäkuuhun, mutta tällä kertaa huhuissa on arveltu aikaisempaa julkistusta. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole virallista tietoa OnePlus 6:n julkistusaikataulusta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.