>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinderissä voi vaihtaa profiilikuvan videoon

Manu Pitkänen

Tinderissä voi vaihtaa profiilikuvan videoon
Deittipalvelu Tinder kokeilee uusia tapoja herättää mielenkiinto tuntemattomien ihmisten välillä. Tällä kertaa ei ole kuitenkaan kyse mistään täysin uudesta teknologiasta tai formaatista, vaan Tinder testaa lyhyiden looppaavien videoiden käyttöä käyttäjien profiileissa.

Vine- ja Boomerang-palveluiden popularisoimaa formaattia kokeillaan parhaillaan vain kanadalaisten ja ruotsalaisten tinderöijien profiileissa. Muun maailman pitää odottaa ominaisuuden varsinaista julkaisua, mikäli Kanadan ja Ruotsin testit antavat sellaiselle aihetta.

Tinder Loops -niminen ominaisuus antaa käyttäjälle siis mahdollisuuden leikata aiemmin tallennetusta videosta parin sekunnin mittaisen pätkän ja ladata se profiilikuvan tilalle. Liikkuva kuva saattaa herättää paremmin mielenkiintoa kuin staattiset valokuvat. Videot antavat myös laajemmat mahdollisuudet ilmaista itseä Tinderissä, vaikka huonosti toteutettuna pätkät voivat olla luotaan pois työntäviä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.