>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp uudistaa Android-sovellusta paremmalla nauhoituksella

Puhelinvertailu

WhatsApp uudistaa Android-sovellusta paremmalla nauhoituksella
Jos markkinoilla on yksi Facebookin omistama palvelu, joka pitää todennäköisesti pintansa, vaikka emoyhtiössä onkin meneillään melkoinen kriisi, niin se on WhatsApp.

Kyseinen viestisovellus on maailmassa ainoa, joka päihittää käyttäjämäärissä jopa Facebookin oman Messengerin. WhatsAppin keräämään ja todennäköisesti jatkossa säilyvään suosioon on tosin paljon syitä, jotka eivät liity Facebookiin ja sen miljardiluokan käyttäjämääriin mitenkään.

WhatsApp on yksinkertaisesti yksi parhaiten varustelluista ja helppokäyttöisimmistä sovelluksista, joka tarjoaa vieläpä salatut viestit, joita edes emoyhtiö ei pääse lukemaan, toisin kuin Messengerissä. Hienoja ominaisuuksia on tosin paljon muitakin, ja uutta on tulossa jatkossakin.

Yksi halutuimmista uusista ominaisuuksista on paljastunut uuden Android-beetaversion myötä. Itseasiassa ominaisuus, eli äänen nauhoittaminen, on jo nykyisellään mahdollista, mutta se vaatii jatkuvaa kosketusta nauhoituspainikkeeseen.Uudessa beetassa käyttäjä voikin jatkuvan painamisen sijaan lukita nauhoituksen, joka on tarpeellista erityisesti jos haluaa nauhoittaa pidempään tai nauhoittaessa kenties tehdä sormillaan jotain muuta kuin pitää kiinni puhelimesta ja nauhoitusnapista.

Liukueleellä tehtävä lukitus voidaan poistaa päinvastaisella eleellä ja nauhoitteen voi edelleen poistaa nauhoituksen jälkeen ennen lähetystä.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa milloin päivitys saapuu vakaisiin WhatsApp-versioihin, mutta todennäköisesti pian – ainakin Androidilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.