>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäistä kertaa – App Storen sovellusmäärä laski

Manu Pitkänen

Ensimmäistä kertaa – App Storen sovellusmäärä laski
Apple on ottanut aggressiivisemman linjan App Storessa jaeltavien sovellusten laadun suhteen, minkä johdosta ensimmäistä kertaa historiassa ohjelmien määrä sovelluskaupassa on laskenut. Asia tuli ilmi Appfiguresin julkaisemista tiedoista.

Vuoden 2017 alussa App Storessa oli 2,2 miljoonaa ohjelmaa, mutta vuoden mittaa niiden määrä putosi 2,1 miljoonaan kappaleeseen. Apple leikkuriin joutuivat erityisesti sovellukset, jotka eivät ole yhteensopivia uusimpien iPhonien kanssa. Jos esimerkiksi sovellusta ei päivitetty 64-bittiseksi, lopetettiin ohjelman jakelu App Storessa.

Lisäksi Apple alkoi poistaa kloonisovelluksia – eli ohjelmia, joiden koodipohja on samankaltainen, mutta niitä julkaistu erilaisina variaatioina. Apple poisti kaupastaan myös virusskannausohjelmia.

Uusia sovelluksia julkaistiin App Storessa vuoden 2017 aikana 755 000 kappaletta. Google Playssä kävi kovempi kuhina, sillä Androidin ohjelmakaupassa julakistiin yli 1,5 miljoonaa sovellusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.