>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AfterDawnin oma Android-sovellus päivittyi, v1.10 ladattavissa

Petteri Pyyny

AfterDawnin oma Android-sovellus päivittyi, v1.10 ladattavissa
AfterDawnin oma Android-sovellus on päivittynyt versioon v1.10.

Uusin versio korjaa kourallisen bugeja, jotka löytyivät ensimmäisen julkisen version julkaisun jälkeen. Lähinnä kyseessä ovat kaatumisia aiheuttaneet erikoistilanteet, joihin on tehty pieniä paikkauksia. Aiemman version ns. vakausproentti oli reilut 99% ja pyrimme tietysti siihen, että sovellus ei kaatuilisi kellään, ikinä.

Samalla myös hakua ja ns. aihealueiden listauksia on parannettu niin, että molemmat ovat nykyisin infinite-muotoisia - eli kun kelaat hakutuloslistan loppuun, latautuu listan loppuun lisää, vanhempaa sisältöä, joka vastaa hakuehtoja.

AfterDawn -sovellus Androdiille


Sovellus on saanut ihan kivan startin ja monet lukevatkin uutisemme puhelimellaan nykyisin juurikin sovelluksen kautta. Mutta koska mitään yksittäistä oikeaa tapaa lukea verkkosivujen uutisia tuskin on, emme yritä "pakottaa" sovellusta kellekään, vaan tarjoamme uutisemme monessa eri muodossa: täytenä RSS-syötteenä, mobiilisivuina, AMP-sivuina sekä perinteisenä työpöytäsivustona.AfterDawnin sovelluksen kautta voit lukea kaikkia, vajaan 19 vuoden aikana julkaisemiamme uutisartikkeleita, ilmaiseksi. Sovelluksesta löytyvät myös Puhelinvertailun ja Hardware.fi:n uutiset - ja luonnollisesti mös englanninkielisen AfterDawnin uutiset.

Ja latauslinkkihän on Google Play -kaupan sivuilla:

AfterDawn -sovellus Androdiille


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.