Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD Global toi Android Oreo -päivityksen nyt Nokia 3:een

Puhelinvertailu

HMD Global toi Android Oreo -päivityksen nyt Nokia 3:een
Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global on panostanut puhelimissaan erityisesti huipputason päivitettävyyteen. Viime vuoden lopulla yhtiöstä vahvistettiin, että kaikki uudet Nokian Android-älypuhelimet saavat Androidin Oreo-päivityksen.

Päivitykset ovatkin saapuneet erityisesti paremmin varustelluille Nokia-älypuhelimille huippunopeasti, ja nyt päivitys on saatu myös yhtiön toiseksi edullisimmalle Android-laitteelle. HMD Globalin toimitusjohtaja Juho Sarvikas on vahvistanut Twitterissä tänään, että päivityksen jakelu on aloitettu Nokia 3:lle.
Androidin kahdeksas versio, nimeltään Oreo, sisältää muutamia erittäin olennaisia päivityksiä. Oreo nopeuttaa järjestelmää, tarjoaa paremman tekstinvalinnan ja automaattitäytön, lisää picture-in-picture-moodin, uudistaa ilmoituksia monipuolisimmiksi ja tarjoaa tietysti parempaa tietoturvaa. Lisätietoja päivityksestä löytyy mm. Googlen Android.com-sivustolta.

Nokia 3 on noin 150 euron hintainen Android-puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. viiden tuuman HD-tasoinen kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera sekä 16 gigatavua tallennustilaa.

HMD Globalin Nokia-laitteista ainoastaan edullisin Nokia 2 on vailla Oreo-päivitystä, mutta senkin odotetaan saapuvan pian.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja