>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia XZ2 Premium vie älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle

Manu Pitkänen

Xperia XZ2 Premium vie älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle
Helmikuun lopulla esitelty suorituskykyinen Xperia XZ2 on saanut rinnalleen astetta edistyksellisemmän Xperia XZ2 Premium -puhelimen. Sonyn lippulaivamalliston huippumallissa on muun muassa kehittyneempi näyttö, suurempi akku ja parempi kamera.

Sonyn uutta designkieltä noudattavan Xperia XZ2 Premiumin keskiössä on 5,8 tuuman HDR-näyttö, jonka resoluutio kohoaa 4K:hon asti. Järjestelmäpiirinä käytetään Snapdragon 845:tä ja käyttömuistia on peräti kuusi gigatavua. Uutta on myös kaksoiskamerajärjestelmä, joka rakentuu 19 megapikselin RGB-kennon ja 12 megapikselin monokromaattisen kennon ympärille. Järjestely on siis samankaltainen kuin Huawein puhelimissa. Etupuolelta löytyy 13 megapikselin kamera

XZ2 Premiumin kameran ISO-arvoa voi säätää jopa lukemaan 51 200, minkä ei kuitenkaan pitäisi tuottaa hirveää pikselimössöä, koska Sonyn AUBE-kuvasignaaliprosessori osaa vähentää kohinaa yhdistelemällä molempien kennojen tuottamaa dataa. Monokromaattisella kennolla voi tulevaisuudessa ottaa myös autentisia mustavalkoisia kasvokuvia, mutta se tulee saataville ohjelmistopäivityksenä hieman myöhemmin. XZ2 Premium kykenee myös kuvaamaan 960 FPS:n hidastevideota Full HD -tarkkuudella (esim. Galaxy S9:ssä tarkkuus rajoittuu 720p:hen).Akusta löytyy kapasiteettia 3450 milliampeerituntia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.