Spotifyn uudistumisesta lisää tietoa – Tätä ilmaiskäyttäjät saavat

Manu Pitkänen

Spotifyn uudistumisesta lisää tietoa – Tätä ilmaiskäyttäjät saavat
Bloomberg uutisoi taannoin Spotifyn aikovan uudistaa suoratoistopalvelin mobiilisovellusten toimintaa. Luvassa on esimerkiksi mahdollisuus toistaa kappaleita haluamassaan järjestyksessä, aivan kuten maksullisessa Premium-tilauksessa. Spotify järjestää lehdistötilaisuuden 24. huhtikuuta.

The Verge on kertonut lisää yksityiskohtia Spotifyn ilmaisversion uudistumisesta mobiilissa. Tulevaisuudessakaan musiikkia ei voi kuunnella ilmaiseksi mobiilissa aivan vapaasti, mutta valikoitujen soittolistojen sisällä kappaleiden kuuntelu voi olla täysin vapaata. Spotify on siis lanseeraamassa kahdenlaiset soittolistat: sinisissä soittolistoissa on käytössä satunnaistoisto, kun taas kultaisissa soittolistoissa toistettavan kappaleen voi valita vapaasti.

Käyttöliittymään on tulossa myös pieniä viilauksia. Kansitaiteelle annetaan enemmän tilaa ja hakusivunäkymä muuttuu graafisemmaksi. Sovelluksen alareunan navigointirivistä löytyy muun muassa Premium-painike, jolla ilmaisversion käyttäjiä houkutellaan siirtymään maksullisen tilauksen pariin.Kahden soittolistan mallilla Spotify yrittää ilmeisesti antaa ilmaisversion käyttäjille pieniä maistiaisia Premium-tilauksen eduista, mikä saattaa madaltaa kynnystä siirtyä ilmaisesta versiosta Premium-tilaukseen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
365 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.