>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paransi, ja erityisesti helpotti, tietoturvaansa iOS-laitteilla

Matti Vähäkainu

Google paransi, ja erityisesti helpotti, tietoturvaansa iOS-laitteilla
Google on tarjonnut jo vuosia mahdollisuutta lisätä verkkopalveluiden tileihin kaksiosaisen autentikoinnin. Yksi tietoturvan peruspilareista käytännössä estää väärinkäytökset useimmiten, vaikka salasana olisi hakkereiden käsissä.

Hakujätti onkin pyrkinyt saamaan käyttäjiään käyttämään ominaisuutta entistä hanakammin, ja osana projektia se on myös parantanut ominaisuuden toimintaa. Tällä viikolla Google toi iOS-laitteille päivityksen, jolla todennusominaisuuden käyttö helpottuu entisestään.

Viime vuonna Google uudisti todennusta niin, että varmistus saatiin toisessa laitteessa avattavalla ikkunassa OK-nappia painamalla. Tämä varsin käytännöllinen tapa onkin yleistynyt ja nyt iOS-käyttäjille on tuotu kyseinen ominaisuus ilman ylimääräistä Google-sovelluksen asentamista.

Näinpä käyttäjät, joilla on puhelimissaan vain Gmail-sovellus pääsevät nyt hyväksikäyttämään ominaisuutta, eikä enää ole tarvetta asentaa Google-sovellusta pelkkien kaksiosaisen todennuksen takia.

Nyt monet iPhone-käyttäjät pääsevät turhasta sovelluksesta eroon ja Google toivoo, että yhä useampi siirtyy käyttämään tietoturvaa merkittävästi parantavaa ominaisuutta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.