>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-sovellus päivittyi: Assistant oppii lempinimiä

Puhelinvertailu

Google-sovellus päivittyi: Assistant oppii lempinimiä
Google on päivittänyt oman nimikkosovelluksen versioon 8.0. Kyseisen päivityksen myötä Google-sovellukseen on tehty varmasti pienempiä parannuksia ja korjauksia, mutta siitä paljastuu myös yksi uusi ominaisuus.

Sovelluksen asetuksista löytyy nyt näes uusi "Your People"-valikko, kertoo 9to5Google. Kyseinen ominaisuus tarkoittaa, että voit jatkossa antaa tietyille kontakteille lisänimiä, lempinimiä tai sukulaissuhteita.

Niinpä esimerkiksi äidille tai pomolle voi soittaa tai tekstata sanomalla "call boss" tai "text mom" ilman nimen käyttöä. Tämän lisäksi ominaisuus muistuttaa myös "omien ihmisten" syntymäpäivistä.

Vaikka valinta löytyy valikon asetuksista, niin se ei ole silti varsinaisesti toiminnassa. Mikäli kuitenkin sovellus on päivittynyt 8.0-versioon, niin valinnan pitäisi näkyä Google-sovelluksen Assistantin asetuksista kohdasta Personal info.

Tosin jo tällä hetkellä Google Assistantia voi opettaa ymmärtämään suhteita ja lempinimiä. Google Assistantille voi kertoa esimerkiksi "Jennifer is my wife" tai "Jack is not my boyfriend", jolloin se muistaa kenestä milloinkin on kyse.Valitettavasti ominaisuudet eivät tietysti toimi suomen kielellä, koska Google Assistant ei tue vielä suomea.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.