Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotifyn ilmaisversio uudistui – Ilmaiskäyttäjät saavat makua Premium-tilauksesta

Manu Pitkänen

Spotifyn ilmaisversio uudistui – Ilmaiskäyttäjät saavat makua Premium-tilauksesta
Spotify paljasti tänään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa uudistetun version suoratoistopalvelun ilmaisesta mobiilikokemuksesta. Nyt ympäri maailman saataville tulevan päivityksen myötä ilmaiskäyttäjätkin voivat kuunnella musiikkia on-demand-pohjaisesti.

Ilmaiseksi rajatonta on-demand-kuuntelua ei kuitenkaan saa – sehän veisi pohjan Premium-tilaukselta. Sen sijaan käyttäjä voi itse valita kuulemansa musiikin joltain 15 personoidulta soittolistalta. Valinnanvapaus siis rajoittuu soittolistojen sisältöihin – jos haluaa valita minkä tahansa kappaleen Spotifyn valikoimista, pitää edelleen hankkia Premium-tilaus.

Spotifyn motivaatio uudistukselle lienee se, että ilmaispalvelun käyttäjille yritetään osoittaa vahvemmin Premium-tilauksen edut ja näin muuntaa ilmaiskäyttäjiä maksaviksi asiakkaiksi. Maksavia asiakkaita pörssiin listautunut yhtiö tarvitseekin lisää.

Musiikkipalvelu myös yrittää personalisoida käyttökokemusta kysymällä heti ohjelman asentamisen jälkeen käyttäjän lempiartisteista. Kehitysmaissa asuvia houkutellaan vuorostaan Spotifyn pariin uuden dataa vähän kuluttavan tilan avulla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.