Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa

Manu Pitkänen

Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa
Huawei on aloittanut Honor 9 Lite -älypuhelimensa myynnin tänään Suomessa. Honor 9 Lite tulee myyntiin kolmessa eri värissä: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Puhelimen suositushinta on alkaen 234 euroa.

Honor 9 Liten erikoisuus on sen kameraratkaisu – sekä edestä että takaa löytyy 13+2 megapikselin kamerat. Järjestelyn tavoitteena on tarjota kuvaajalle mahdollisuus säätää kuvien syväterävyysaluetta. Toinen puhelimen myyntivaltti on 2,5D-lasin alle piilotettu 5,65 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen FullView HD -näyttö (2160x1080 pikseliä), jossa on aikanakin Huawein sanojen mukaan ennätysmäinen ruutu-runko-suhde.

Honor 9 Litessä on Huawein suunnittelema Kirin 659 -järjestelmäpiiri, jossa on kaikkiaan kahdeksan Cortex-A53-suoritinydintä ja Mali-T830 MP2 -grafiikkapiiri.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.