>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AfterDawnin Android-sovellus päivittyi - tumma teema ja bugikorjauksia

Petteri Pyyny

AfterDawnin Android-sovellus päivittyi - tumma teema ja bugikorjauksia
AfterDawnin virallisesta Android-sovelluksesta on julkaistu uusi versio. v1.50 lisää sovellukseen tumman teeman eli ns. yötilan ja korjaa kaikki kasan pieniä bugeja sovelluksesta.

Yötila on ollut toivotuin uusi ominaisuus sovellukseemme jo sen alusta lähtien. Yötilan eli tumman teeman ideana on varjella niiden käyttäjien silmiä, jotka haluavat lukea uutisensa vielä juuri ennen nukkumaan menoa, pimeässä huoneessa. Näin vaalea sovellus ei "hohda" silmiin ja valaise koko huonetta.

Muutama bugikin on sitten edellisen julkaisun löytynyt ja kaikki tiedossa olevat bugit onkin pyritty korjaamaan tähän versioon. Lähinnä bugilistalla on ollut pieniä kaatumisia tietyillä Android-laitteilla, tietyissä käyttötilanteissa.

Sovelluksen takaa löytyvät kaikki uutisemme vuodesta 1999 lähtien, täysin ilmaiseksi. AfterDawnin omien uutisten lisäksi sovelluksesta löytyvät myös Puhelinvertailun ja Hardware.fi:n uutiset.

Sovellus löytyy Googlen Play-kaupasta:

AfterDawn -sovellus AndroidilleSovelluksen saama käyttäjäarvosana on tätä kirjoittaessa ihan mukava 4,6/5. Sovellus ei vaadi lainkaan ylimääräisiä oikeuksia asennettaessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.