Huawei julkisti uuden Honor 10 -älypuhelimen Eurooppaan

Matti Robinson

Huawei julkisti uuden Honor 10 -älypuhelimen Eurooppaan
Huawei on esitellyt Lontoossa uutta Honor-älypuhelintaan, joka pääsee kymppikerhoon. Honor 10 on Huawein huippusuositun Honor-perheen uusin ja tietysti sen myötä parhaiten varusteltu versio.

Honor-mallisto tarjoaa perinteisesti keskihintaluokan laitteita, joissa on otettu mallia Huawein arvokkaammista huippupuhelimista, kuten P- ja Mate-sarjoista. Nyt Honor 10:een on tuotu esimerkiksi P20 ja P20 Pro -malleista tuttu tekoäly, jota käytetään eritoten kamerassa.

Tämän lisäksi muotoilu on tuttua glass sandwich -mallia, eli laite on sekä edestä että takaa lasia. Myös värimaailmaa on tuotu kalliimmista puhelimista ja värikäs, nk. 3D-lasi on takana joko sininen Phantom Blue tai vihreä Phantom Green, jos valitsee Aurora Glass -version. Tarjolla on toki myös tylsemmät versiot eli musta Midnight Black sekä harmaa Glacier Grey.

Teknisesti laite tarjoaa mm. neurosuorittimella (NPU) varustetun Kirin 970 -piirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 24MP+16MP-kaksoiskameran, 24 megapikselin selfie-kameran sekä 5,48 tuuman Full HD+ -kosketusnäytön. Laite onkin liki identtinen tavalliseen P20-malliin nähden, mutta on hieman halvempi.Honor 10 hinnat ovat: 449€ (4GB / 64GB -muistilla) ja 499€ (4GB / 128GB -muistilla). Se saapuu myyntiin Suomessa 24.5. eli ensi viikon torstaina. Ennakkomyynti alkoi jo eilen.
Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.