Nokia 8 saa ison kamerapäivityksen

Puhelinvertailu

Nokia 8 saa ison kamerapäivityksen
Viime lokakuussa julkaistu HMD Globalin huippupuhelin Nokia 8 on saamassa kamerapäivityksen, jonka myötä se uudistetaan perinpohjin. Yhtiön CPO eli tuotejohtaja Juho Sarvikas on paljastanut Twitterissä, että päivitystä on työstetty jo kauan aikaa.

Sarvikkaan mukaan tulossa oleva päivitys uudistaa koko kameran kuvaussoftan rankenteen. Tämän päivityksen odotetaan tuovan niin kutsuttu Nokia Pro -kamerasofta puhelimeen, joka kantaa harteillaan menneiden vuosien Nokia-kameroiden melkoisen korkeaa taakkaa.

Jo aiemmin samanlainen päivitys on tuotu uudempaan Nokia 7 Plus -malliin. Sarvikas kertoo, että päivityksen tuomisessa Nokia 8:lle on kestänyt odotettua kauemmin, mutta se on siis edelleen tulossa ja lisää uutisia päivityksestä pitäisi olla kerrottavaksi pian.

ZEISS-brändätty Nokia 8:n tarjoaa kaksoiskameran, jossa on kaksi 13 megapikselin sensoria. Alkuvuodesta HMD Global esitteli Nokia 8:sta päivitetyn Nokia 8 Sirocco -version kaarevalla näytöllä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.