>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotaja paljasti HTC:n pian julkaistavan huippupuhelimen speksit ja kuvat

Puhelinvertailu

Vuotaja paljasti HTC:n pian julkaistavan huippupuhelimen speksit ja kuvat
Yksi aikojemme mobiilivuotajista, Evan Blass, on tänään julkaissut Twitterissä tietoja ja kuvia tulevasta huippupuhelimesta. Evleaks-nimellä tunnettu ja nykyisin VentureBeatin palkkalistoilla oleva luottovuotaja on paljastanut HTC:n U12+ -älypuhelimen.

Kuvissa nähdään sekä kahdella taka- että kahdella etukameralla varustettu älypuhelin, josta tulee tarjolle ainakin kolme eri väriversiota. Takana oleva kaksoiskamera koostuu 12 megapikselin laajakuvakamerasta sekä 20 megapikselin telefotokamerasta. Takakamerasta löytyy mm. OIS, potrettimoodi sekä optinen zoom.

Etukamera luottaa puolestaan kahden 8 megapikselin sensoriin, jotka tarjoavat myös potrettimoodin (Bokeh mode). Myös etukamerasta löytyy laajakuvalinssi, joka tarjoaa 84 asteen kuvakulman.

Kameroiden lisäksi laitteessa on monista huippulaitteista tuttua tekniikkaa, joihin lukeutuu Snapdragon 845 -piiri, kuuden tuuman ja QHD-resoluution LCD-kosketusnäyttö, 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa. Näytöstä ei kuitenkaan löydy lovea, vaan HTC on päätynyt perinteisempään ratkaisuun, josta löytyy sekä leuka että otsa.Laite on IP68-suojattu, joten se kestää vettä ja pölyä vastaan. Akku on puolestaan suhteellisen kookas 3500 milliampeerituntia, jonka luvataan tarjoavan 23,8 tuntia puheaikaa.

Kookas akku on tarkoittanut myös, että laite on melkoisen paksu nykystandardeilla. Kaarevuudesta johtuen paksuutta on 8,7 millistä aina 9,7 milliin asti ja painoakin 188 grammaa eli samoissa lukemissa kuin Galaxy S9+:lla.

Lisää tietoa laitteesta löytyy oheisista kuvista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.