>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft Word jyrää myös Androidilla - puoli miljardia latausta

1
Petteri Pyyny

Microsoft Word jyrää myös Androidilla - puoli miljardia latausta
Microsoftin suuri suunnanmuutos, jossa yhtiö käytännössä lopetti omaan mobiilikäyttöjärjestelmäänsä panostamisen, vaikutti uhkarohkealta tempulta. Mutta ainakin yhtiön sovellustarjonta muilla mobiilialustoilla tuntuu kiinnostavan kuluttajia - erittäinkin paljon.

Microsoftin omistama Skype puhkaisi puolen miljardin latauksen rajan Androidilla jo kolmisen vuotta sitten ja miljardin raja meni rikki viime talvena. Nyt puolen miljardin rajapyykin on saavuttanut Microsoftin ehkä tunnetuin sovellus, Microsoft Word.

Raja napsahti täyteen viime viikolla ja on omiaan osoittamaan, että vaikka Microsoftin sovelluksista on jokaisella vahva mielipide, ei niiden merkitys ole kadonnut mihinkään edes mobiilin aikakaudella.

Microsoft Word Androidille, latauksia yli 500 miljoonaaWordin takana kovaa vauhtia kohti puolen miljardin rajaa kipuavat myös muut yhtiön Office-perheen jäsenet, sillä mm. Excel-taulukkolaskenta sekä Outlook-sähköpostiohjelma ovat molemmat keränneet jo yli 100 miljoonaa latausta Androidllakin.

Googlen Play-kauppa ei erittele latausmääriä tämän tarkemmin; 100 miljoonan jälkeen seuraava näkyville tuleva rajapyykki on juurikin puolen miljardin latauksen merkkipaalu. Tämän jälkeen seuraa miljardin latauksen raja, johon on pystynyt vain kourallinen sovelluksia. Miljardin latauksen sovelluksia Androidilla ovat lähinnä Googlen omat sovellukset, jotka tulevat Androidin mukana. Ainoat muiden kehittäjien sovellukset, jotka ovat tuon rajan ylittäneet ovat Facebookin sovellukset (WhatsApp, Facebook, Messenger sekä Instagram), Samsungin omiin laitteisiinsa asentama Samsung Push Service, Microsoftin Skype sekä ainoana pelinä Subway Surfers.

Microsoft Word for Android voi ladata täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Microsoftin suuri suunnanmuutos, jossa yhtiö käytännössä lopetti omaan mobiilikäyttöjärjestelmäänsä panostamisen, vaikutti uhkarohkealta tempulta.

Eikö uhkarohkeaa olisi ollut pikemminkin panostamisen jatkaminen, kun käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet eivät enää juurikaan menneet kaupaksi. Vaarassa olisi ollut paitsi osakkeenomistajien kärsivällisyys, myös Microsoftin maine. Yhtiön matkapuhelinpyrkimyksistähän oli alkanut tulla jonkinlainen vitsi sekä alan ihmisten että suuren yleisön keskuudessa. Sellaista mielikuvaa ei millään yhtiöllä ole varaa antaa tarttua itseensä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.