>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tuleva huippupuhelin, One Power, paljastui

Puhelinvertailu

Motorolan tuleva huippupuhelin, One Power, paljastui
Motorolalta on tulossa pian uusi Android-huippupuhelin, joka kantaa hieman erikoista Motorola One Power -nimeä. Kiinalaisen tietokonevalmistaja Lenovon omistaman älypuhelinvalmistajan uusi laite vuosi nyt kuvassa.

AndroidHeadlinesin käsiin saama kuva kertoo muutamia tärkeitä tietoja niin puhelimeen sisällytetystä laitteistoista kuin jopa softapuolestakin.

Näyttö on tuttua tämän vuoden lippulaivamalleista ja sisältää tietysti loven etukameralle ja kuulokkeelle. Lisäksi laitteesta löytyy kaksoiskamera, jonka yksityiskohdista ei tässä vaiheessa valitettavasti ole tietoa. Kuvassa näkyy myös laitteen kotinäyttö, joka vaikuttaa varsin puhtaalta Androidilta, ja tätä vahvistaa takakannesta löytyvä Android One -brändäys.

Android One on Googlen suunnittelema ja tukema versio Androidista, joka löytyy muun muassa Nokian uusista Android älypuhelimista sekä muutamasta aiemmasta Motorola-mallista. Se tarkoittaa myös nopeampia Android-päivityksiä.Tässä vaiheessa ei ole tietoa julkaisuaikataulusta, hinnasta tai saatavuudesta, joten jäämme odottamaan lisätietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.