>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Plex päivittää mobiilisovellustaan, tuki podcasteille

Puhelinvertailu

Plex päivittää mobiilisovellustaan, tuki podcasteille
Yksi aikojemme merkittävimmistä median toisto-ohjelmista, Plex, on uudistamassa mobiilisovellustaan. XBMC:n pohjalta aikoinaan rakennettu Plex tuotiin aluksi tietysti tietokoneille, mutta nykyisin siitä löytyy myös mobiilisovellus.

Nyt mobiilisovelluksen uusi beetaversio uudistaa yleisesti käyttökokemusta, mutta yksi tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on ehdottomasti podcast-tuki. Aiemmin sovellus ei ole tukenut varsin suosittua mediamuotoa ilmaisversiossaan, joskin mediapalvelimen avulla ja Plex Passin ne on saanut toimimaan.

Podcast-tuki saapuu tänään beetaversiossa iOS:lle ja Androidille. Samalla myös Roku-versiota sekä Plexin webbisoitinta on uudistettu podcast-tuella.

Uudistuksen myötä käyttäjät pystyvät lisäämään podcastit Plexin kotinäkymään, josta niihin pääsee pikaisesti käsiksi muiden medioiden tavoin. Plexistä löytyy myös koneoppimista, jonka avulla suositellaan muita podcastejä.

Soitin tukee nyt myös toiston nopeuden säätöjä sekä nopeaa hyppimistä aikajanalla. Lisäksi mm. hakua on parannettu.Podcast-tuen lisäksi mobiilisovelluksen ulkoasua on uudistettu ja tarkoituksena on luoda käyttäjäläheisempi käyttökokemus. Kustomoinnin avulla käyttäjä voi muokata kotinäkymää haluamakseen. Osioita saa uudelleenjärjestettyä ja poistettu kokonaan, jolloin omat suosikkimediat nousevat esiin.

Päivityksen beetaversio on siis julkaistu tänään ja vakaa versiokin on siis todennäköisesti pian tulossa. Lisätietoja löytyy Plexin blogistaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.