Tim Cook kertoi App Storen uskomattomista lukemista

Puhelinvertailu

Tim Cook kertoi App Storen uskomattomista lukemista
Applen vuosittainen WWDC eli World Wide Developer Conference käynnistyy tänään. Toimitusjohtaja Tim Cook aloitti näillä minuuteilla tapahtuman omalla keynote-puheellaan, joka puolestaan aloitettiin tutusti uusilla merkkipylväsluvuilla.

Tim Cook kertoi, että App Store täyttää pian 10 vuotta. Kymmenvuotias sovelluspaikka tarjoaa sovelluksia viikoittain peräti 500 miljoonalle käyttäjälle. Sovelluksista jo sadat tuhannet on kehitetty Applen omalla Swift-kielellä.

Kenties suurimmat aplodit kuitenkin sai pian ohitettava virstanpylväs. Tim Cookin mukaan Apple on toimittanut sovelluskehittäjille pian 100 miljardia dollaria. Luonnollisesti yhtiö itse tekee myös melkoisen rahaa App Storella, mutta siitä ei tietysti puhuta.

Tapahtumassa kokoontuu tällä kertaa sovelluskehittäjiä yli 70 maasta ja Tim Cookin ja kumppaneiden puheita oli kuuntelemassa yli 6000 kehittäjää ja median edustajaa.

Voit seurata tilaisuutta Applen omalta sivustolta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.