>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Honor 10 sai päivityksen: parannuksia kameraan ja uusi Party Mode

Puhelinvertailu

Honor 10 sai päivityksen: parannuksia kameraan ja uusi Party Mode
Huawei on julkistanut päivityksen uudelle Honor 10 -mallille (huom. ei Honor View 10). Viime kuussa esitelty laite on saanut päivityksen, joka tuo mukanaan mm. parannuksia kameraan.

Kameraparannukset koskevat pääosin AI Camera -toimintoa, joka käyttää hyväkseen Kirin 970 -piirissä olevaa neurosuoritinta tekoälyominaisuuksiin, kuten kuvauskohteen tunnistamiseen. Päivityksen jälkeen kamerasovellus kertoo miten kuvaa parannetaan tunnistamisen jälkeen, joka on varsin tarpeellinen uudistus.

Huawei on parantanut myös laitteen sormenjälkitunnistimen toimintaa. Puhelin osaa päivityksen jälkeen huomioida, jos sormenjälkidata on liian heikkoa ja tulisi poistaa tai uusia.

Tämän lisäksi Huawei on tuonut laitteeseen uuden Party Mode -sovelluksen, joka mahdollistaa useiden puhelinten liittämisen toiseensa NFC:n avulla ja niiden käyttämisen yhtäaikaisesti kaiuttimina. Myös edellä mainittu Honor View 10 sai aiemmin Party Mode -sovelluksen, ja kenties sitä voi odottaa muillekin Honor-malleille.Toukokuun Android-tietoturvapäivitykset löytyvät niin ikään päivityksestä. Päivityksen levitys on alkanut, mutta saattaa saapua laitteisiin porrastetusti riippuen operaattorista tai maasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.