WhatsApp kertoi tuen loppumisesta vanhoille Android Gingerbread -laitteille

Matti Robinson

WhatsApp kertoi tuen loppumisesta vanhoille Android Gingerbread -laitteille
WhatsApp on maailman suosituin viestisovellus ja edes liki samoihin lukemiin pääsee vain toinen Facebookin omistama viestin eli nimikkosovellus Facebook Messenger. WhatsAppin suosioon on monta syytä, mutta kenties kaksi niistä on ylitse muiden: viestien salaus ja monipuolinen laitetuki.

Kun WhatsApp nousi suosioon, niin älypuhelinmarkkinoilla oli vielä hieman tätä päivää enemmän väriä. WhatsApp onkin jatkanut mm. Windows-puhelinten tukea viime vuoden loppuun asti. Yhtiö on nyt myös päivittänyt tietoa vanhan Android Gingerbread-version ja sitä vanhempien laitteiden tukemisesta.

Yhtiön sivuston päivitetystä dokumentista paljastuu, että Android 2.3.7:lla ja vanhemmilla versioilla saa käytettyä WhatsAppia vielä pitkän aikaa. Vaikka niille sovellusta ei varsinaisesti enää kehitetä, niin pikaviestintä voi käyttää vielä 2020 helmikuun alkuun asti.

Toistaiseksi WhatsApp toimii myös vielä Nokia S40 -käyttöjärjestelmällä, mutta 2018 lopulla sovellus lopettaa toimintansa Nokian peruspuhelimilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.