>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus julkaisi kaikessa hiljaisuudessa uuden virtuaalitodellisuuspuhelimen

Puhelinvertailu

Asus julkaisi kaikessa hiljaisuudessa uuden virtuaalitodellisuuspuhelimen
Asus on julkaissut Taiwanissa uuden laitteen, joka kantaa nimeä ZenFone Ares. Kyseessä on edellisvuoden ZenFone-malliston erikoisuuden, ZenFone AR:n, seuraaja.

Ilman pressejä julkaistu ZenFone Ares on siis lähtökohtaisesti luotu lisättyä todellisuutta (AR, Augmented Reality) sekä virtuaalitodellisuutta silmällä pitäen. Rauta on pitkälti tuttua edeltäjästä, joten tarjolla on ainakin osittain pari vuotta vanhaa tekniikkaa.

Näyttö on edelleen 5,7 tuuman Super AMOLED -paneeli, joka tarjoaa 16:9-kuvasuhteen sekä QHD-resoluution (1440x2560), joten ei häviä nykylaitteille. Erikoisesti suoritin on kuitenkin edelleen pari vuotta vanha Snapdragon 821, joka löytyi jo 2016 lopulla julkaistuista OnePlus 3T:stä ja alkuperäisestä Google Pixelistä.

Jos järjestelmäpiiri on hieman vanha niin RAM-muistia on mukavasti 8 gigatavua ja UFS 2.0 -tallennustilaa myös kivasti 128 gigatavua. Kamera on edeltäjästä tuttu yhdellä 23 megapikselin sensorilla varustettu kuvain ja tukee mm. liikkeentunnistusta. Tuki löytyy myös Googlen Androidille luotua ARCore-teknologiaa.Android-versio on myös pari vuotta vanha eli Android 7.0 Nougat.

Tässä vaiheessa ei ole tietoa onko laite saapumassa Euroopassa myyntiin lainkaan. Taiwanissa hintaa on 9999 paikallista dollaria eli n. 285 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.