DNA:n paljastus: Xiaomin puhelimet saapuvat myyntiin

Matti Robinson

DNA:n paljastus: Xiaomin puhelimet saapuvat myyntiin
DNA on julkaissut Twitterissä viestin, jossa se kiusoittelee kolmen päivän päästä tehtävällä paljastuksella. Operaattori tuo yhden maailman suurimman älypuhelinvalmistajan laitteita omiin valikoimiinsa.

Viestin kuvasta tarkkaavaisimmille paljastuu, että kyseessä on kiinalaisvalmistaja Xiaomi. Samsungin, Applen ja Huawein jälkeen maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja ei ole aiemmin tuonut laitteitaan Suomen operaattorien myyntiin, mutta osa jälleenmyyjistä on niitä jo aiemmin myynyt

Valitettavasti myytäväksi tulevista laitteista ei kerrota vielä kuvaa enempää. Kuvan kaksi puhelinta ovat mahdollisesti – tai jopa todennäköisesti – Xiaomi Mi Mix 2S (alla kuvissa vasemmalla) sekä Xiaomi Redmi 6 (kuvissa oikealla). Ainakin ensimmäinen on helppo tunnistaa alanurkassa olevasta selfie-kamerasta.

Nähtäväksi jää tuoko DNA Suomeen lisäksi Xiaomin kenties tämän vuoden tärkeimmän laitteen eli Xiaomi Mi 8:n, joka muistuttaa kovasti iPhone X:ää.
Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.