Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Varastosta löytyi yllätys – Applen iPhone 3GS palaa myyntiin

Manu Pitkänen

Varastosta löytyi yllätys – Applen iPhone 3GS palaa myyntiin
Ison maailman logistiikka toimii pääosin kuin rasvattu, mutta silloin tällöin varastoihin unohtuu kontteja tai niiden tarkka sisältöä ei voida päätellä kirjanpidosta. Jonkinlainen lapsus näyttää käyneen eteläkorealaisen SK Telinkin päässä, sillä operaattori aikoo palauttaa iPhone 3GS:n myyntiin.

Taustalla on juuri varastosta yllättäin löytyneet iPhone 3GS -puhelimet, jotka ovat maanneet ilmeisesti useita vuosia varastossa kenenkään tietämättä. Pakasta vedettyjä 3GS-malleja aiotaan myydä 44 000 wonin kappalehintaan eli noin 35 eurolla. Sen verran SK Telinkin pitää kajota puhelimiin, että se testaa puhelimien akun kunnon ennen myyntiä.

Ostajan kannattaa huomioida, että iPhone 3GS käyttää nykyistä suurempaa SIM-korttia ja lisäksi ohjelmistotuki on päättynyt. Puhelimella ei siis pysty tekemään kaikkia nykyaikaisia hienouksia, mutta kivaksi muistoesineeksi se soveltuu kyllä.

iPhone 3GS sisältää kolmen megapikselin automaattitarkenteisen kameran ja kopioi-liitä-työkalun. Huomionarvoista on sekin, että 3GS:n ulkokuoret ovat muovia. Sittemmin Apple on suosinut esimerkiksi alumiinia ja lasia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.