Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram haastaa YouTuben -- Julkaisi IGTV-sovelluksen

Manu Pitkänen

Instagram haastaa YouTuben -- Julkaisi IGTV-sovelluksen
Facebook on lähtenyt todenteolla haastamaan YouTubea ja tähtää uudeksi nettivideokuninkaaksi. Facebook on itsessäänkin jo suosittu julkaisukanava kaikenlaisille hauskoille videoklipeille, mutta niin on myös Instagramikin.

Teinifiltterikuvien jakopalvelusta on tullut nopeassa tahdissa yksi verkon suosituimmista sosiaalisista medioista ja videotuottajien suosima julkaisualusta. Instagramilla on nykyään yli miljardi aktiivista käyttäjää, vielä viime syksynä Instagramia käytti 800 miljoonaa käyttäjää.

Instagram panostaa lisää juuri videoon julkaisemalla uuden sovelluksen, IGTV:n. Kyseessä on jopa tunnin mittaisille videoille tarkoitettu julkaisualusta, kun taas Instagramissa tyydytään edelleen minuutin mittaisiin klippeihin. IGTV:hen pääsee käsiksi myös Instagram-sovelluksen sisältä nappia painamalla.

Palvelun suosion varmistamiseksi IGTV:ssä ei ole lainkaan mainoksia, mutta Instagramin toimitusjohtaja vihjaa, ettei mainoksettomuus ole pysyvä olotila.

IGTV tulee maailmanlaajuiseen jakeluun tulevien viikkojen aikana -- sikäli kun se ei vielä ole saatavilla. Sovellus on ladattavissa Androidille ja iOS:lle.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.