Galaxy Note9:n julkistuspäivä varmistui – Reilu kuukausi vielä odottelua

Manu Pitkänen

Galaxy Note9:n julkistuspäivä varmistui – Reilu kuukausi vielä odottelua
Samsung on ajoittanut uusien Galaxy Note -älypuhelimien julkistuksen strategisesti elokuulle, kun Applen uudet iPhonet julkistetaan vasta syyskuussa. Tänä vuonna Galaxy Note 9 esitellään symbolisesti elokuun 9. päivänä lehdistölle lähetettyjen kutsujen perusteella.

Elokuun 9. päivää on povattu aiemminkin julkistuspäiväksi. Esimerkiksi Bloombergin lähteet kertoivat Samsungin tähtäävän elokuun 9. päivään – ja oikein ne tiesivätkin. Julkistusta ennakoivalla videolla Samsung kiusoittelee fanikuntaansa S Pen -teemalla. Ilmeisesti Samsung on tänä vuonna uudistamassa digitaalisen kynän toimintaa, minkä takia se on päässyt videollakin valokeilaan.

Videolla nähdään toinenkin vihje. S Pen on värjätty keltaiseksi, mikä indikoi voimakkaasti siihen suuntaan, että Galaxy Note 9:stä on tulossa keltainen värivaihtoehto. Suurimmalta osin Galaxy Note 9:ssä lienee pieniä kohennuksia siellä täällä Note 8:aan nähden.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.