Uusi piiri löytyy Huawein lapsille suunnatuista älykelloista

Puhelinvertailu

Uusi piiri löytyy Huawein lapsille suunnatuista älykelloista
Qualcomm on julkistanut tietoja uudesta järjestelmäpiiristä, joka on suunnattu älykelloihin. Erityisesti lapsille tarkoitettuihin älykelloihin suunniteltu Snapdragon Wear 2500 löytyy todennäköisesti loppuvuodesta Huawein laitteista.

Järjestelmäpiiri on suunniteltu edellisen nyt jo yli kaksi vuotta vanhan Snapdragon Wear 2100 -piirin perustalle. Kyseistä 2100-piiriä on nähty yli 10 eri valmistajalta, mutta uusi piiri nostaa ominaisuudet 4G-tasolle.

4G-yhteyksien lisäksi uusi alusta tarjoaa pidemmän akkukeston, integroidut sensorit, vähävirtaisen paikannuksen sekä lapsille optimoidun version Androidista.

Lapsille tarkoitetun piirin lisäksi Qualcommilta on tulossa myös uusia aikuisten käyttöön tarkoitettuja älykellopiirejä. Ehkäpä näistä Wear OS -älykellot, ja muutkin alustat, saavat lisää potkua.

Qualcomm on kertonut yhteistyöstä Huawein kanssa, joka kehittää jo älykelloja, joilla lapset voivat pitää yhteyttä vanhempiinsa ja saavat muuta hyötyä ja hupia. Ensimmäisiä laitteita voidaan odottaa kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.