>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus tarjoaa nyt kahden vuoden kattavan tuen kaikille puhelimille

Matti Vähäkainu

OnePlus tarjoaa nyt kahden vuoden kattavan tuen kaikille puhelimille
Yksi suurimmista Android-valmistajien kompastuskivistä vuosien varrella on ollut kunnollisen ohjelmistotuen ja -päivitysten puute. Onneksi viimeaikoina pienemmät valmistajat ovat huomanneet, että käyttäjät arvostavat nopeasti ja pitkään päivittyviä puhelimia.

Tästä hyvinä esimerkkeinä toimivat muun muassa suomalainen HMD Global sekä kiinalainen OnePlus, joiden puhelimia nähdään myös Googlen serfitioituina Android One -laitteina. Nyt OnePlus on tämän lisäksi vahvistanut kaikkien älypuhelintensa ohjelmistotukea.

Yhtiön foorumissa julkistettu uusi sovellusten tukipalveluiden määritelmä, OnePlus Software Maintenance Schedule, lupaa kaikille nykyisille (OnePlus 3:sta alkaen) ja tuleville puhelimille vähintään 24 kuukauden eli kahden vuoden tukijakson, jossa laite saa päivityksiä niin tietoturvaan, Android-versioon kuin ominaisuuksiinkin.

Tämän lisäksi seuraavaksi vuodeksi luvataan Androidin tietoturvapäivitykset joka toinen kuukausi.

Kahden vuoden kattava tuki ja tämän jälkeinen vuoden rajoitettu tuki koskee niin kesäjulkaisujen täysnumeroversioita kuin perinteisesti alkutalven T-malleja. Nykyisistä puhelimista tämä koskee siis OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T ja OnePlus 6 -laitteita, ja tukijakso alkaa laukata T-mallin julkaisupäivästä lähtien.Niinpä esimerkiksi näistä ensimmäisenä mainittu olisi juuri siirtynyt kahden vuoden jälkeiseen jaksoon, mutta jakso alkaakin 3T-mallin julkaisupäivästä eli kahden vuoden tuki loppuu niillä marraskuussa. OnePlus lupaa OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi kuussa uuden OxygenOS-käyttöjärjestelmäversion.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.