OnePlus tarjoaa nyt kahden vuoden kattavan tuen kaikille puhelimille

Matti Robinson

OnePlus tarjoaa nyt kahden vuoden kattavan tuen kaikille puhelimille
Yksi suurimmista Android-valmistajien kompastuskivistä vuosien varrella on ollut kunnollisen ohjelmistotuen ja -päivitysten puute. Onneksi viimeaikoina pienemmät valmistajat ovat huomanneet, että käyttäjät arvostavat nopeasti ja pitkään päivittyviä puhelimia.

Tästä hyvinä esimerkkeinä toimivat muun muassa suomalainen HMD Global sekä kiinalainen OnePlus, joiden puhelimia nähdään myös Googlen serfitioituina Android One -laitteina. Nyt OnePlus on tämän lisäksi vahvistanut kaikkien älypuhelintensa ohjelmistotukea.

Yhtiön foorumissa julkistettu uusi sovellusten tukipalveluiden määritelmä, OnePlus Software Maintenance Schedule, lupaa kaikille nykyisille (OnePlus 3:sta alkaen) ja tuleville puhelimille vähintään 24 kuukauden eli kahden vuoden tukijakson, jossa laite saa päivityksiä niin tietoturvaan, Android-versioon kuin ominaisuuksiinkin.

Tämän lisäksi seuraavaksi vuodeksi luvataan Androidin tietoturvapäivitykset joka toinen kuukausi.

Kahden vuoden kattava tuki ja tämän jälkeinen vuoden rajoitettu tuki koskee niin kesäjulkaisujen täysnumeroversioita kuin perinteisesti alkutalven T-malleja. Nykyisistä puhelimista tämä koskee siis OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T ja OnePlus 6 -laitteita, ja tukijakso alkaa laukata T-mallin julkaisupäivästä lähtien.Niinpä esimerkiksi näistä ensimmäisenä mainittu olisi juuri siirtynyt kahden vuoden jälkeiseen jaksoon, mutta jakso alkaakin 3T-mallin julkaisupäivästä eli kahden vuoden tuki loppuu niillä marraskuussa. OnePlus lupaa OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi kuussa uuden OxygenOS-käyttöjärjestelmäversion.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.