Snapchat tuomassa alustalleen pelejä

Puhelinvertailu

Snapchat tuomassa alustalleen pelejä
Uuden sukupolven viestisovelluksista yksi viimevuosien innovatiivisimmista on multimedia yhtiö Snapin nimeä kantava Snapchat. Nyt tiedot kertovat, että Snapchatin uusin innovaatio on pelit.

Noin kuuden vuoden ikäinen Snapchat tuli tunnetuksi erityisesti tuhoutuvista viesteistään, mutta sittemmin erikoisia kokeiluja on tehty yhtiössä muun muassa älylasien kanssa. Uusin kokeiluluontoinen ominaisuus Snapchatissä on pelattavat elementit ja niitä tuodaan huhujen mukaan jatkossa alustalle entistä monipuolisemmin.

The Informationin tiedot kertovat, että yhtiö valmistelee pelialustan julkaisua kuvasovellukseen, ja sitä varten on jo värvätty pelikehittäjiä.

Aiemmin kokeillut peliominaisuuksissa ovat olleet filtereihin liittyviä peliominaisuuksia, mutta viimeaikaiset investoinnit kertovat merkittävästi suuremmista tavoitteista pelaamisen suhteen.Snapchat kilpailee tietysti mm. Facebookin ja sen viestimien kanssa. Facebook on tunnetusti ollut myös erittäin kiinnostunut pelaamisesta vuosien saatossa, ja hiljattain on kertonut suunnitelmia Messenger-pelien suhteen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.