>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify uudistaa Android-sovellusta: Kauan toivottu parannus soittolistoihin

Matti Vähäkainu

Spotify uudistaa Android-sovellusta: Kauan toivottu parannus soittolistoihin
Spotify on päättänyt vihdoin korjata yhden merkittävän ongelman Android-sovelluksensa soittolistoista. Kyseessä on yhtiön foorumeilla jo yli neljä vuotta sitten toivottu kappaleiden järjestyksen muuttaminen.

Android Central on bongannut, että Spotify on vastannut 2014 julkaistuun viestiin toissapäivänä kertomalla, että kyseinen ominaisuus tullaan lisäämään tulevassa päivityksessä.

Viestin mukaan ominaisuus tuodaan alkuun pienelle joukolle käyttäjiä testimielessä seuraavan päivityksen yhteydessä. Valitettavasti päiväystä tulevalle päivitykselle ei anneta.

Tällä hetkellä Android-sovelluksessa soittolistan kappaleiden järjestystä ei voi muokata ilman kappaleiden poistamista ja uudelleen lisäämistä. Ominaisuus kuitenkin löytyy iOS-versiosta sekä työpöytäsovelluksesta.Spotify lupaa lisätietoja lähempänä päivitystä, kun on tarjolla lisää uutisia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.