Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube-tähti paljasti: OnePlus tuo markkinoille uuden version OnePlus 6:sta

Puhelinvertailu

YouTube-tähti paljasti: OnePlus tuo markkinoille uuden version OnePlus 6:sta
OnePlus 6 on ollut nyt myynnissä hieman toista kuukautta, mutta uudet tiedot paljastavat, että yhtiö on tuomassa jo uutta väriä laitteeseen.

YouTuben yksi teknologiatähdistä, Marques Brownlee eli tuttavallisemmin MKBHD, on paljastanut Twitterissään, että OnePlus on tuomassa markkinoille punaisen version uutuuspuhelimesta.

Oheisessa kuvassa mattamustan OnePlus 6:n alta paljastuu punainen versio samaisesta laitteesta, joka on ilmeisesti lähetetty punamustasta teemasta pitävälle MKBHD:lle etuajassa. Todennäköisesti julkaisukaan ei siis ole enää kaukana.

Tällä hetkellä OnePlus 6 -älypuhelinta saa ainoastaan valkoisena ja mustana. Jälkimmäisestä värivaihtoehdosta on tosin sekä kiiltävä että matta versio.

Melkoisen todennäköistä on ettei mitään uutta tekniikan osalta laitteessa ole, vaan se on joko 6 tai 8 gigatavun muistilla varustettu OnePlus 6, jossa on uusittu vain lasisen takakannen ja metallirungon väritys.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.