Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta WhatsAppissa – Ryhmäkeskustelut, joissa ei keskustella

Manu Pitkänen

Uutta WhatsAppissa – Ryhmäkeskustelut, joissa ei keskustella
WhatsAppiin ominaisuuksia tulee jatkuvalla syötöllä, mutta sovelluksen kehitysnopeus tuntuu olevan melko verkkainen moniin muihin verrattuna. Tämän takia tuntuu, että WhatsAppiin vain kopioidaan muiden sovellusten ominaisuuksia.

Pikaviestisovelluksen tuorein ominaisuuskin on kopioitu sen yhdeltä kovimmalta haastajalta, Telegramilta. WhatsAppissa voi nimittäin jatkossa rajoittaa ryhmäkeskusteluja niin, että vain ryhmän ylläpitäjät saavat julkaista uutta sisältöä ketjussa. Käytännössä kyse ei siis ole enää ryhmäkeskustelusta, vaan pikemminkin uutisvirrasta, jonka avulla fanit voivat pysyä hököllä mielenkiinnonkohteestaan.

Uusi ominaisuus saattaa kiinnostaa esimerkiksi media-alan yrityksiä tai julkkiksia, jotka voivat sitouttaa fanejaan WhatsAppissakin. Ominaisuus soveltuu myös ajankohtaisten ilmoitusten jakamiseen, esimerkiksi koulut tai kyläyhteisöt voivat hyödyntää uusia asetuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.