>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan iPhonen testitulokset vuotivat jo – Tällaista on luvassa

Manu Pitkänen

Seuraavan iPhonen testitulokset vuotivat jo – Tällaista on luvassa
Uuden sukupolven iPhonien julkistukseen on enää pari kuukautta aikaa, joten laitteiden kokoonpano lienee jo täydessä käynnissä tai vähintään käynnistymässä. Se tarkoittaa yleensä sitä, että erilaisia vuotoja tulevista puhelimista alkaa ilmestyä verkon syövereihin.

Tällä kertaa Apple-fanien ihmeteltäväksi on ilmestynyt Geekbenchin testitulokset, jotka päällisin puolin näyttäisivät kohtuullisilta viime vuonna julkaistuun iPhone X:ään verrattuna. Uusi A12-järjestelmäpiiri lyö tauluun 4673 ja 10 912 pisteen tulokset (yhden ja usean ytimen testitulokset), kun iPhone X:n vastaavat pisteet ovat 4200 ja 10 100 pistettä.

Mikäli Geekbenchin tulossivu on aito, niin sen perusteella A12:n maksimikellotaajuus on 2,49 gigahertsiä ja käyttömuistia on saatavilla neljän gigatavun edestä.

Myöhemmin saataneen lisätietoa tulevan iPhonen graafisesta suorituskyvystä, kunhan GFXBench-testi saadaan ajettua uusilla iPhoneilla. Apple kehittää nykyisin itse mobiililaitteiden grafiikkaprosessorin, joten ulkopuolisten yritysten tuotekehitys ei enää auta hahmottamaan millaisia parannuksia on luvassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.