Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple kääntää Intelille selän – Vaihtaa taas modeemitoimittajaa?

Manu Pitkänen

Apple kääntää Intelille selän – Vaihtaa taas modeemitoimittajaa?
Israelilaisen Calcalistin tietojen mukaan Apple on ilmoittanut puolijohdejätti Intelille, ettei se aio enää käyttää iPhoneissa Intelin 5G-modeemeja vuoden 2020 jälkeen. Julkisuudelle yhtiöt eivät suostu kommentoimaan tietoja.

Viidennen sukupolven matkapuhelinteknologian piti olla Intelille tuhannen taalan iskupaikka, jolla se pääsisi mukaan mobiilibisnekseen ja pystyisi haastamaan väkevämmin mobiilipiirimarkkinoita hallitsevan Qualcommin. Intel resurssoi iPhonen modeemikehitystiimiä, sillä Applesta oli määrä tulla pääasiakas uusille 5G-modeemeille. Ajatuksena oli, että Apple haluaa eroon Qualcommin piireistä.

Calcalistin lähteissä ei kerrota mitä Apple on suunnitellut Intelin 5G-modeemien tilalle. Palaako Apple takisin Qualcommin asiakkaaksi, tilataanko modeemit MediaTekiltä vai onko Apple jopa kehittänyt oman 5G-modeemin? Vastaukset kysymyksiin saadaan viimeistään vuonna 2020, mikäli Calcalistin tiedot pitävät paikkansa. Sivusto kuitenkin kertoi Intelin tavoittelevan pääsyä Applen vuoden 2022 tuotteiden komponenttitoimittajaksi, joten ilmeisesti Apple ei ole luonut omaa modeemia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.